تشخیص بیماری بواسیر و تعیین مراحل بیماری
از جمله کارهای مهمی که جراح در وهله اول انجام می دهد، تشخیص نوع بیماری و مشخص کردن مراحل مختلف بیماری است. دکتر ابتدا تاریخچه بیماری، نشانه ها و سابقه پزشکی فرد را با دقت چک می کند و مراحل بیماری را توسط انجام معاینه های فیزیکی و آزمایش های تخصصی تعیین می کند.
درمان بواسیر
درمان بیماری بواسیر از ترکیب تکنیک های گوناگون مانند درمان خانگی هموروئید، دارو درمانی، عمل جراحی سنتی، رژیم غذایی مربوط به بواسیر و بالا بردن کیفیت سبک زندگی تشکیل شده است. جراح بواسیر می بایست براساس شدت بیماری و مراحل مختلف آن نوع عمل جراحی و انتخاب روش یا ترکیبی از روش های رایج را توصیه کند.
مشاوره و راهنمایی بیمار
دکتر متخصص بواسیر به بیماران درباره سبک زندگی سالم، عادات بهداشتی مانند ورزش و ترک سیگار و رژیم غذایی مناسب اطلاعات لازم را می دهد. به علاوه می بایست در مورد مراقبت های لازم بعد از عمل جراحی و مراقبت های روزانه بیمار را راهنمایی کند.
ارائه نکات مهم در مورد تغذیه صحیح
تغذیه صحیح و مناسب در روند و درمان بیماری هموروئید تاثیر بسزایی دارد. جراح بواسیر می بایست در مورد نکات مهم تغذیه متناسب با بیماری نظیر خوردن مواد غذایی که سرشار از آب، فیبر، ویتامین سی و اسید فولیک هستند، اطلاعات لازم را ارائه دهد.
اقدامات برای پیشگیری بواسیر
دکتر متخصص می بایست در مورد پیشگیری از بروز بیماری هیموروئید و رعایت مراقبت های بهداشتی نشیمنگاه، نغییر در عادات غذایی، ورزش و سبک زندگی راهنمایی های لازم را به بیماران ارائه دهد.
مراقبت پس از عمل جراحی
جراح بواسیر باید در مورد شرایط بیمار و مراقبت های بعد از عمل جراحی پیگیری کند و نکات مهم درخصوص درمان و اقدامات بعد و قبل از عمل را به بیماران آموزش دهد. به علاوه دکتر متخصص می بایست در مورد معاینه های منظم و دوره ای بیمار بعد از عمل جراحی، هر گونه نشانه نامطلوب و بد را کنترل کند.
https://dr-daneshpajouh.ir/%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD-%D8%A8%D9%88%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B1/