آشنایی با بیماری های مقعدی و علائم آن ها
بیماری های مقعدی طیف گسترده ای دارند و بسیاری از افراد بدون اینکه بدانند دچار این بیماری ها می شوند. برخی از بیماران حتی نمی دانند عارضه ای که با آن دست و پنجه نرم می کنند، در دسته کدام بیماری هاست. از همین رو، وقتی با مشکلی در مقعد خود مواجه می شوند، اطلاع ندارند که باید به چه پزشکی مراجعه کنند.
باید بدانید که بیماری هایی که در این بخش به شما معرفی می شوند، همگی در دسته بیماری های مقعدی قرار دارند. از همین رو، اگر با مطالعه این بخش، علائم این بیماری ها را در خود مشاهده کردید، بدون معطلی با کلینیک دکتر دانش پژوه تماس حاصل نمایید. از جمله بیماری های مقعدی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
کیست مویی (سینوس پیلونیدال)
یکی از شایع ترین بیماری های مقعدی، کیست مویی است. این بیماری ممکن است به صورت طولانی مدت در بدن شما وجود داشته باشد؛ اما تا زمانی که برای شما درد و ناراحتی ایجاد نکرده است، نمی توانید متوجه آن شوید. کیست مویی یا سینوس پیلونیدال نوعی کیست زیرپوستی است که معمولاً در ناحیه پایین کمر و بالای خط باسن ایجاد می شود. این مشکل به دلیل رشد مو در زیر پوست و عفونت آن ایجاد شده و می تواند باعث درد و ناراحتی شود.
آقایان بیشتر از بانوان با این مشکل مواجه می شوند؛ چرا که موهای بدن آقایان ضخیم تر بوده و می تواند مشکلات جدی تری ایجاد کند. با این حال، بانوان نیز از گزند این بیماری در امان نیستند. برای تشخیص این بیماری، حتما باید به پزشک متخصص بیماری های مقعدی به خصوص دکتر دانش پژوه در تهران مراجعه نمایید.
از جمله علائم کیست مویی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
درد و تورم در ناحیه پایین کمر
ترشح چرک یا خون از کیست
ایجاد سوراخ های کوچک در پوست
برخی از افراد با مشاهده این علائم، به کمک فرد دیگری تلاش می کنند تا خودشان کیست مویی را تخلیه کنند. این یکی از خطرناک ترین تصمیماتی است که در مواجه با این بیماری می تواند بگیرید؛ چرا که در صورت استریل نبودن ابزار مورد استفاده، امکان عفونت شدید پوستی برای شما فراهم می شود. در نتیجه، این عفونت در صورت عدم درمان می تواند وارد خون شده و شما را با مشکلات جدی تری مواجه کند.
از همین رو، در صورت مشاهده چنین عارضه ای، حتما به پزشک مراجعه کنید. درمان این بیماری توسط پزشک به گونه ای است که برای شما هیچ جایی روی پوست باقی نمی گذارد. همچنین احتمال عفونت زخم به کمترین حالت ممکن و حتی صفر می رسد.
اطلاعات بیشتر در لینک زیر: